A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
Több mint 150 LED gélek
3 év garancia az összes eszközt
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Gél Lakk
NAIL-EON Soak Off Gél Lakk Metál - Gél Fémes Bevonat a Körmök

Részletek
+

A NAIL-EON soak off gél lakk metál is alkalmas, valamint a természetes köröm gél vagy akril minta rétegek. A körmök tartoznak a szokásos módon elkészített és az soak off gél lakk. Kikeményedés után, a bevonat készen áll a creative nail art vagy a pecsét, a felső réteg.

Az UV gél bevonatok von a fémes megjelenés a jól felkészült soak off gél lakk NAIL-EON alkalmazni. Fontos bevon, a természetes köröm bázis is lehet használni, mint egy körömlakk és gyógyítja az UV lámpa alatt a tiszta köröm felület, és a bázis. Edzés a verejték réteg eredményez nem távolítják el. A kész köröm van bevonva, a kiválasztott NAIL-EON soak off gél lakk lakkozott metál szürke-zöld vagy lila. A gél bevonattal megkeményíti az UV lámpa alatt. Az izzadás réteg eltávolítása tisztító von a köröm felületre. Az utolsó lépésben a köröm, a felső réteg le kell zárni. Ellátás és a pompa a körmök a nded nail olaj is használható.

viszkozitás
+

vékony közepes vastag

Pecsét
+

UV alkalmas

Tökéletesen tartós és ellenálló körmök építése UV zselével és a megfelelő kellékekkel: Az UV zselék számos különböző színben és állagban kaphatók, és 120 másodperc alatt kötnek meg UV-lámpa vagy CCFL (hidegkatódos fluoreszcens) lámpa segítségével. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak az UV zselék használatához.

LED alkalmas

A LED zselék és a megfelelő kellékek használatával időt takaríthat meg a körömépítés során: A LED zselék 30-90 másodperc alatt kötnek meg LED-lámpa vagy CCFL-lámpa segítségével, vagy 120 másodperc alatt a megszokott UV-lámpa alatt; leoldhatók, és nem kell lereszelni azokat. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak a LED zselék használatához.

savmentes

Ön allergiás, mégsem akar lemondani a szép körmökről. Akkor használjon egyszerűen savmentes gélt, amely allergiások számára is megfelelő.

Visszajelzés
+

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€

nded nemzetközi