Hitelesített online shop
A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
3 év garancia az összes eszközt
Több mint 150 LED gélek
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Gél Lakk / Gél Körömlakk
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Thermo gél lakk Vylet-Nails Premium UV Thermo csillámos körömlakk
Részletek
+

Vylet-Nails Premium UV változások Thermo gél festék csillámos körömlakk hőmérséklet változásakor a Szín, attól függően, hogy a kiválasztott kombinációt. Ezen túlmenően részecskék csillogó belefoglalni a festék. Ez létrehoz egy folyamatosan változatos köröm design, ami a körmök a tekinteteket.

Vylet-Nails Premium UV körömlakk is felvihető a természetes körömre és faragott körmöket megfelelő Thermo gél csillogó festék, és a szokásos módon alkalmazni. A primer és a bázis kabátot alkalmazzák a gondosan előkészített természetes körömre. A bázis kabátot edzett, az izzadás réteg marad a szög. Tehát a Vylet-Nails Premium UV körömlakk Thermo gél festéket csillogó a kefével alkalmazzák, és edzett 120 másodpercig a light-gyógyító egység. A szín intenzitását növelni kell, a köröm felületre lehet takarni egy további réteg-ból Thermolacks. Az eredmény: egy rendkívüli köröm design, amely mutatja magát újra és újra a különleges hatások új arc. Ez új UV hozza a hihetetlen tulajdonságok Thermo gél festék csillámos körömlakk. Amellett, hogy a termikus hatás ez még az alapozó, a színt és a felső réteg egy - egy 3 in1 UV körömlakk!

-Nincs tapadás és a fényes réteget nagyobb szükség
-magas-fényes átlátszatlan színeit
-UV és LED fény alatt kúrák
-Nincs izzadás réteg
-Nagyon könnyű alkalmazni, mint a körömlakk
-Tartós körömlakk - cserélhető, vékony viszkózus és átláthatatlan színes zselé
-rázta, és folyamatos keverés mellett nincs szükség
-100 %-os felelősséget minden köröm zselés, akril és üvegszálas rendszerek modellezése
-erős tart valameddig 4 hét a körmök!


viszkozitás
+
vékony közepes vastag
Pecsét
+
UV alkalmas

Tökéletesen tartós és ellenálló körmök építése UV zselével és a megfelelő kellékekkel: Az UV zselék számos különböző színben és állagban kaphatók, és 120 másodperc alatt kötnek meg UV-lámpa vagy CCFL (hidegkatódos fluoreszcens) lámpa segítségével. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak az UV zselék használatához.

LED alkalmas

A LED zselék és a megfelelő kellékek használatával időt takaríthat meg a körömépítés során: A LED zselék 30-90 másodperc alatt kötnek meg LED-lámpa vagy CCFL-lámpa segítségével, vagy 120 másodperc alatt a megszokott UV-lámpa alatt; leoldhatók, és nem kell lereszelni azokat. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak a LED zselék használatához.

Visszajelzés
+
Összes értékelés
4.6
Áttekintés
5
10
4
4
3
1
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi