A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / UV Nagellack / UV Lack
UV körömlakk és gél festék rögtönzött-ellenálló körömlakk 2 hét hold
Az illusztráció eltérhet
Részletek
+

Köröm lengyel és egyhetes magasfényű olcsó online vásárlás rögtönzött-ellenálló UV köröm bevonatok mint UV gél lakk. Videók és köröm design tutorials lépésről lépésre alkalmazásokkal feldolgozására UV körömlakk természetes körmök, hogy az, hogy ez magának itt az online shop-ban látni, és tanulni. Az olyan egyszerű, mint a körömlakk, és olyan tartós, mint UV/LED körmök modern gélek létrehozása új módszer. Utasítások és a köröm mozi-val lépésről lépésre magyarázatok, az, hogy ez magát sok fotó, és képek itt most tapasztalat. Zselés lakkok formában tartós réteg festék, természetes vagy mesterséges körmök lehet könnyű, hogy húzza ki a szalag hatását. A NAIL-EON UV körömlakk SHINEY Solo - körömlakk, vagy egy gel modellezés együtt használható, és biztosítja a véglegesen tartani, és jól védett a körmök. Termelni, hogy a tartós festék film a köröm, a természetes köröm kell a Matt, és kezelik a primer. A kötőanyag bázis kabátot alkalmazzák. Az izzadás réteg továbbra is eltér a hagyományos modell helyzetét - a köröm-, a még mindig nedves alapréteg gél lakk alkalmazott, és a kúra alatt UV lámpa, a LED-es lámpa az első réteg a NAIL-EON. Zárul a bázis kabátot, amely biztosítja a megfelelő fényes felületű. Vékony rétegek rétegek rendje is fontos az ilyen típusú nail art. Így biztosított, hogy a réteg teljesen gyógyítható. NAIL-EON UV körömlakk Ágota, LED zselé, az azonos tulajdonságokkal rendelkező, ahogy UV körömlakk, UV körömlakk, körömlakk, szalag - és festék leválását, és megkeményedése eszközök és 30-60 másodperc alatt CCFL lámpákat vagy 120 másodperc UV LED fény gyógyító eszközök.

viszkozitás
+
vékony közepes vastag
Pecsét
+
utasítás
+

1. lépés:Nyomja vissza a körömágyat, mi UV (Nr. V4079. cikke), és homályosíthatja el azt a köröm puffer (fehér Termékkód Nr. 4326) térképünk. Egy jobb roham javasoljuk a körmök primer kezelésére (15ml No. 1303. cikk).

2. lépés:Alkalmazása a bázis kabátot cikk No. 1054 mint körömlakk a köröm, és hagyjuk, hogy rakódnak le a lámpát. Kérjük, ne távolítsa el a réteg a verejték.

Lépés 3:Festés a körmöket, a kívánt Szín, és megkeményedik őket a lámpa 2 x. Most már a lehetőséget, hogy díszíteni a köröm, köröm művészet. Ehhez kell a izzadás réteg a tisztító eltávolít (rész száma 4005. 100 ml). Ha szeretné minden nail art, kérjük ne távolítsa el a réteg a verejték.

4. lépés: Tömítésére, a felső réteg cikk No. 1054 és hagyd rakódnak le a fény egység. Végül, távolítsa el a verejték réteg a tisztább.  Egy további fényes és köröm ápolás javasoljuk, hogy a mi nded nail olaj (olaj a különböző illatok Nr. V4040. cikke).Visszajelzés
+
Összes értékelés
4.1
Áttekintés
5
128
4
105
3
17
2
5
1
7

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi