A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / 3 az 1-ben Gél Lakk / Gél Körömlakk
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
NAIL-EON UV körömlakk selyem - szatén és tartós körmök
Részletek
+

Selymes, fényes köröm este mindennapi használatra is alkalmas. A NAIL-EON UV körömlakk selyem is alkalmazható, mint egy hagyományos körömlakk. A gyógyító UV fénnyel, ez a termék tartalmaz, a nagy szilárdság és a tartósság.

A NAIL-EON UV körömlakk a természetes köröm, mint akril vagy zselés Műköröm selyem. A bázis kabátot, mint a bázis kabátot, tartott a keményedés keletkező izzadás réteg a felszínen, a köröm, a természetes köröm kell bejegyezni. Minden esetben a primer a megbízható tapadást szükség. A előkészítés után a köröm, a NAIL-EON UV az alkalmazott körömlakk selyem, a kívánt színben és ultraibolya fény gyógyítható. Megjegyezni, hogy a rétegvastagság kell olyan vékony, mint lehetséges, hogy a teljes gyógyulást elérni. Az izzadás réteg eltávolítjuk, a selymes színes köröm most tovább lehet feldolgozni különböző módokon. Vagy a program azonnal alkalmazza a felső réteg, mint a tömítőanyag, vagylagosan a köröm előtt is alkalmazható.

viszkozitás
+
vékony közepes vastag
Pecsét
+
Visszajelzés
+
Összes értékelés
5
Áttekintés
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi