A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / 3 az 1-ben Gél Lakk / Gél Körömlakk
NAIL-EON Soak Off Gél Lakk Metál - Gél Fémes Bevonat a Körmök
Az illusztráció eltérhet
Részletek
+

A NAIL-EON soak off gél lakk metál is alkalmas, valamint a természetes köröm gél vagy akril minta rétegek. A körmök tartoznak a szokásos módon elkészített és az soak off gél lakk. Kikeményedés után, a bevonat készen áll a creative nail art vagy a pecsét, a felső réteg.

Az UV gél bevonatok von a fémes megjelenés a jól felkészült soak off gél lakk NAIL-EON alkalmazni. Fontos bevon, a természetes köröm bázis is lehet használni, mint egy körömlakk és gyógyítja az UV lámpa alatt a tiszta köröm felület, és a bázis. Edzés a verejték réteg eredményez nem távolítják el. A kész köröm van bevonva, a kiválasztott NAIL-EON soak off gél lakk lakkozott metál szürke-zöld vagy lila. A gél bevonattal megkeményíti az UV lámpa alatt. Az izzadás réteg eltávolítása tisztító von a köröm felületre. Az utolsó lépésben a köröm, a felső réteg le kell zárni. Ellátás és a pompa a körmök a nded nail olaj is használható.

viszkozitás
+
vékony közepes vastag
Pecsét
+
Visszajelzés
+

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi