Hitelesített online shop
A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
3 év garancia az összes eszközt
Több mint 150 LED gélek
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Gél Lakk / Gél Körömlakk
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
NAIL-EON Peel Off Gél Lakk Ropogós - Egyéni Csillogó a Körmök
Részletek
+
Különleges, hogy a NAIL-EON éles peel off gél lakk, hogy a különböző részecskék beépítik a gél. Fémes, fényes, és a különböző Szín és Méret, alkalmazva a köröm felszínén terjednek, és hozzon létre egyéni köröm. A gél bevonat, mint egy hagyományos körömlakk érvényesül. Azonban a termék UV-fényben gyógyítható.

Minden gél ahhoz a szöget kell készíteni is az alkalmazás a NAIL-EON peel off gél lakk ropogós jó. A bázis kabátot kell használni, amikor felvihető a természetes körömre, nem távolítja el a réteg a pácolás alatt keletkezett izzadság. A primer biztosítja az ideális tapadáskihasználás az 1a. A tiszta gél bevonat a köröm vékony rétegben ecsettel alkalmazni, és majd edzett. Miután az UV lámpa segítségével továbbra is egy réteg, a verejték, a köröm, amely egy tisztább kínálatból is el kell távolítani. Ez Naildesigns következtet-val egy pecsétet. Ez történik, a felső réteg használatával.

viszkozitás
+
vékony közepes vastag
Pecsét
+
UV alkalmas

Tökéletesen tartós és ellenálló körmök építése UV zselével és a megfelelő kellékekkel: Az UV zselék számos különböző színben és állagban kaphatók, és 120 másodperc alatt kötnek meg UV-lámpa vagy CCFL (hidegkatódos fluoreszcens) lámpa segítségével. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak az UV zselék használatához.

LED alkalmas

A LED zselék és a megfelelő kellékek használatával időt takaríthat meg a körömépítés során: A LED zselék 30-90 másodperc alatt kötnek meg LED-lámpa vagy CCFL-lámpa segítségével, vagy 120 másodperc alatt a megszokott UV-lámpa alatt; leoldhatók, és nem kell lereszelni azokat. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak a LED zselék használatához.

savmentes

Ön allergiás, mégsem akar lemondani a szép körmökről. Akkor használjon egyszerűen savmentes gélt, amely allergiások számára is megfelelő.

Visszajelzés
+

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi