A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / 3 az 1-ben Gél Lakk / Gél Körömlakk
NAIL-EON Peel Off Gél Lakk Ropogós - Egyéni Csillogó a Körmök
Az illusztráció eltérhet
Részletek
+

Különleges, hogy a NAIL-EON éles peel off gél lakk, hogy a különböző részecskék beépítik a gél. Fémes, fényes, és a különböző Szín és Méret, alkalmazva a köröm felszínén terjednek, és hozzon létre egyéni köröm. A gél bevonat, mint egy hagyományos körömlakk érvényesül. Azonban a termék UV-fényben gyógyítható.

Minden gél ahhoz a szöget kell készíteni is az alkalmazás a NAIL-EON peel off gél lakk ropogós jó. A bázis kabátot kell használni, amikor felvihető a természetes körömre, nem távolítja el a réteg a pácolás alatt keletkezett izzadság. A primer biztosítja az ideális tapadáskihasználás az 1a. A tiszta gél bevonat a köröm vékony rétegben ecsettel alkalmazni, és majd edzett. Miután az UV lámpa segítségével továbbra is egy réteg, a verejték, a köröm, amely egy tisztább kínálatból is el kell távolítani. Ez Naildesigns következtet-val egy pecsétet. Ez történik, a felső réteg használatával.

viszkozitás
+
vékony közepes vastag
Pecsét
+
Visszajelzés
+
Összes értékelés
5
Áttekintés
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi