Hitelesített online shop
A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
3 év garancia az összes eszközt
Több mint 150 LED gélek
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Gél Lakk / Gél Körömlakk
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
NAIL-EON gél lakk UV körömlakk extrém csillogó - szikrázó nail art
Részletek
+

Egy jó felkészülés a körmök előtt alkalmaz a NAIL-EON gél lakk UV körömlakk extrém csillogás szükség, a legjobb eredményt. Ezek a körmök, ápolt és modellezett és alapozott primer számára az ideális tapadáskihasználás az 1a. A természetes köröm töltve, a bázis kabátot, az izzadás réteg továbbra is a köröm. A NAIL-EON gél lakk UV körömlakk extrém csillogó, mint egy normál körömlakk ecsettel alkalmazni. A vékony bevonat majd UV fény alatt gyógyítható, és a fejlett CSILLÁM hatásuk. Most a nyomon követés végzik a szokásos módon. Vagy a program azonnal alkalmazza a lezárás, a tisztított köröm, vagylagosan még nail art különböző elemeket lehet elvégezni. Kabát, melyik szolgáltat egy magas-máz, rögtönzött-ellenálló és így hosszú tartós felület tetején van zárva. Egy nail olaj, amely biztosítja a zökkenőmentes kutikula, csillogó körmök és gyönyörű kezek ajánlott az extra ellátást.

viszkozitás
+
vékony közepes vastag
Pecsét
+
UV alkalmas

Tökéletesen tartós és ellenálló körmök építése UV zselével és a megfelelő kellékekkel: Az UV zselék számos különböző színben és állagban kaphatók, és 120 másodperc alatt kötnek meg UV-lámpa vagy CCFL (hidegkatódos fluoreszcens) lámpa segítségével. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak az UV zselék használatához.

LED alkalmas

A LED zselék és a megfelelő kellékek használatával időt takaríthat meg a körömépítés során: A LED zselék 30-90 másodperc alatt kötnek meg LED-lámpa vagy CCFL-lámpa segítségével, vagy 120 másodperc alatt a megszokott UV-lámpa alatt; leoldhatók, és nem kell lereszelni azokat. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak a LED zselék használatához.

savmentes

Ön allergiás, mégsem akar lemondani a szép körmökről. Akkor használjon egyszerűen savmentes gélt, amely allergiások számára is megfelelő.

Visszajelzés
+
Összes értékelés
5
Áttekintés
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi