Hitelesített online shop
A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
3 év garancia az összes eszközt
Több mint 150 LED gélek
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Gél Lakk / Gél Körömlakk
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
NAIL-EON Gél Lakk Körömlakk HIGHLIGHTS
Részletek
+

A NAIL-EON gél lakk kiemeli igazodnak a igények részére egyszerű és könnyű nail art. A gél bevonatok egy hagyományos gel modellezés vagy Solo körömlakk együtt használható, és lehet, keresztül a héja könnyen-ból-a köröm ki hatását. Bevonatok is gyakran hivatkoznak mint Matt körömlakk vagy zselé körömlakk zselé. Egyesítik a legjobb jellegét meghatározza-ból körömlakkot és UV gél, és egy stabil festék film a köröm számára hosszú ideig eltartható. Ez a NAIL-EON gél lakk gél-egyszerűen a ápolt Befejezés és Matt alkalmazott természetes köröm. Bázis kabátot a legjobb eredményeket fogja használni, mint az első réteg. A gél bevonattal kikeményedés után következik. Minden zselé réteg kell alkalmazni, vékonyra, és külön-külön, edzett, úgy, hogy a teljes gyógyulást, az UV lámpa alatt garantált. A réteg minden marad a felületen izzad. Minden modell helyzetét, mint a felső réteg, mint a végső réteg sealer alkalmazzák, ebben az esetben. A NAIL-EON gél lakk gél bevonatok kiemeli a sav-mentes, és ezért megfelelő is allergiamentes. Gyógyítására használható UV-lámpa és LED egységet egyaránt.viszkozitás
+
vékony közepes vastag
Pecsét
+
UV alkalmas

Tökéletesen tartós és ellenálló körmök építése UV zselével és a megfelelő kellékekkel: Az UV zselék számos különböző színben és állagban kaphatók, és 120 másodperc alatt kötnek meg UV-lámpa vagy CCFL (hidegkatódos fluoreszcens) lámpa segítségével. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak az UV zselék használatához.

LED alkalmas

A LED zselék és a megfelelő kellékek használatával időt takaríthat meg a körömépítés során: A LED zselék 30-90 másodperc alatt kötnek meg LED-lámpa vagy CCFL-lámpa segítségével, vagy 120 másodperc alatt a megszokott UV-lámpa alatt; leoldhatók, és nem kell lereszelni azokat. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak a LED zselék használatához.

savmentes

Ön allergiás, mégsem akar lemondani a szép körmökről. Akkor használjon egyszerűen savmentes gélt, amely allergiások számára is megfelelő.

Visszajelzés
+
Összes értékelés
4.5
Áttekintés
5
27
4
18
3
3
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi