A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 49 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Gél Lakk / Gél Körömlakk
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode WINTER2016
NAIL-EON gél Köröm lengyel MAGIC MAGNETIC
Részletek
+

A gél bevonatok Peel Off  körömlakk és szalag festék tulajdonságait. Kihagyása csak a primer és a bázis kabátot, akkor lehet eltávolítani csak mi gel-lakkok után néhány nappal a köröm.

A gél a legszebb nail art köröm lengyel lehet Magic alkotásait. Színes festett körmök most tartoznak a Napirend. Azt szeretné, hogy újra, és fessük be a köröm de? Akkor már csak a dolog az Ön számára! A NAIL-EON Gél festék körömlakk magic Mágneses ad a köröm egy varázslatos megjelenés, amivel minden más elvarázsolt lehet. Ő nagyon ideális a természetes köröm valamint a mesterséges a Magic mágneses gél fémes gél lakk vehetnek körömlakk a szokásos vagy a mágneses toll vagy mi a mágnes bejegyzést húzza a finom minta. Kihasználják a szép köröm színek széles skáláját és kiemeli. A alkalmazás igazi egyszerű. Használhatja a Gél lakk, mint a körömlakk, és gyógyít neki két percig, UV-fényben Lámpaoltás. Ha az izzadás réteg eltávolítása, a munka már a véget ér. A méz miatt a gél hatását kiterjeszti sima körömlakk, maga. Így nem csúnya ecset ütések, köröm, lásd és munka nyilvántartó főzés nem szükséges. Várom, hogy egy eltarthatósági ideje legfeljebb hat hétig. Ő készül, teljesen alkalmas a mindennapi használatra gél alapon nem splinter és a rögtönzött ellenálló. Egy eltávolító és egy narancs fa stick használhatja. távolítsa el, ha azt szeretné, hogy egy másik színt. Akkor lesz teljesen elégedett a festék. Használata Ön termékeink a legmagasabb színvonalú, minden igényt az Európai Szabványok, figyelemmel és az élvonalbeli kutatás UV gél gyártják.

viszkozitás
+
vékony közepes vastag
Pecsét
+
Visszajelzés
+
Összes értékelés
4
Áttekintés
5
11
4
7
3
1
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi