A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / UV Nagellack / UV Lack
Gél Lakk NAIL-EON UV Gél Körömlakk Meztelen - Matt Műköröm Pasztell
Az illusztráció eltérhet
Részletek
+

Gél lakk NAIL-EON UV gél körömlakk meztelen modellezés köröm elegáns körmök unalmas hangok hoz létre. A diszkrét gél bevonatok alkalmazható természetes és mesterséges köröm, és ideálisan akril köröm design modell együtt. A gyógyító és tisztító a köröm felület a felső, hosszabb eltarthatósági után lezárt kabát.

Gél lakk NAIL-EON UV gél körömlakk meztelen alkalmazására irányuló felkészülés ápolt a köröm, vagy a modellek a körömlakkot meztelen, a köröm felülete tiszta a gél festék munkát a tisztább. A bázis kabátot, amely UV-egység alatt megkeményedik, létrehozza a megfelelő pad a természetes köröm, az ebből eredő réteg a verejték továbbra is a köröm. UV körömlakk, melyik van elérhető-ban különböző pasztell árnyalatok, majd alkalmazni, mint egy hagyományos körömlakk, és gyógyítható. Most egy köröm a köröm lehet feldolgozni, a pecsét a felső réteg is ki lehet tenni közvetlenül. Is ez gyógyítható, UV fény, és egy réteg a verejték.
viszkozitás
+
vékony közepes vastag
Pecsét
+
Visszajelzés
+
Összes értékelés
4.6296
Áttekintés
5
22
4
2
3
2
2
0
1
1

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi