A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / 3 az 1-ben Gél Lakk / Gél Körömlakk
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Gél Körömlakk

NAIL-EON UV körömlakk selyem Gél Körömlakk NAIL-EON UV körömlakk selyem
küldő 2,02 € *
UV matt fedőfesték Gél Körömlakk UV matt fedőfesték
küldő 2,99 € *
NAIL-EON Soak Off Gél Lakk Metál Gél Körömlakk NAIL-EON Soak Off Gél Lakk Metál
küldő 2,82 € *
Nightshine por pasztell Gél Körömlakk Nightshine por pasztell
küldő 1,89 € *
NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN Gél Körömlakk NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN
küldő 2,40 € *
nded prémium UV körömlakk neon Gél Körömlakk nded prémium UV körömlakk neon
küldő 4,53 € *
NAIL-EON UV körömlakk neon Gél Körömlakk NAIL-EON UV körömlakk neon
küldő 3,38 € *
NAIL-EON UV csillámos körömlakk Gél Körömlakk NAIL-EON UV csillámos körömlakk
küldő 2,39 € *
Gél körömlakk és UV-lakk - kombinációja körömlakkot és UV zselék

Az általános kifejezés UV festék elrejti a különböző körömlakk, a különleges tulajdonságokkal rendelkező számos. UV zselé, tartós és könnyen alkalmazható, mint a körömlakk, természetes köröm és a gyors höfok kozmetikai termék ideális. Gél körömlakk és UV lakkok, többféle színben és textúrák pácolt könnyű és tartós és tartósan szép, nélkül azonban modellként alkalmazni tud.


UV festék legfontosabb tulajdonságai az az erő, amely stabilizálja maguk is törékeny és puha, természetes körmöket. Ezzel szemben az akril vagy zselés modellezése, ezek a bevonatok, amelyek lefedik a körömlemez, vékony rétegben alkalmazzák alig, a köröm és a tervezési munka továbbra is természetesen. Kiküszöböli a bosszantó várakozási ideje, mert a festék megkeményedik, rögtön az feladat, UV-fényben után. Nem is ez a szín helyet gyakran kellemetlen benyomások. Az eltarthatósági hasonlít, mint a gél modell helyzetét akár hat hétig függ a terheléstől. Ha szükséges, tud könnyen eltávolít a gél-lakk egy eltávolító. Mint a zselés köröm gél körömlakk és UV lakk ragyog bevont természetes köröm állandó és ragyogó, a felület tartós, karcmentes.


A speciális bevonat a hosszú élettartamot, a több réteg fogja alkalmazni. Előre a természetes köröm, ápolt, bolyhozott, a puffer, és zsírtalanítani cleaner. Egy alap bevon, az első réteg, és így az alapja azgél körömlakk és UV lakk. Mint a többi réteget ezek fel vékonyan festett és UV fény alatt külön-külön gyógyítható. Alacsony rétegvastagság fontos, hogy biztosítsák a teljes gyógyulást. A gél bevonat lehet alkalmazni egy vagy több rétegben, ez lehet továbbá növelni a szín intenzitását. A kívánt megjelenés érhető el, a felső réteg befejezni. A seal bevonat biztosítja a tartós fényt, erőt és ellenálló a karcolásokkal.


UV körömlakkok problémás formája, amely modell rétegek gyakran nem folyamatosan tartsa ideálisak. A gél bevonattal alig panaszkodott a köröm, és stabilizált őt, amely lehetővé teszi egy zavartalan növekedéshez. Mint a hagyományos bevonatok UV lakk gyakran, amikor a stressz több hétig tart, és megtartja a nemes fényes és sima felületű. A nded UV festékek metil-metakrilát (MMA) hozzáadása nélkül készülnek, ezért a körömlemez szelíd és köröm és a bőr is alkalmas érzékeny személyeket, hogy.

A Tallózás a nded online üzlet, és a különböző márkák, hatások, színek és textúrák, hogy megtalálja a tökéletes gél körömlakk és UV körömlakk, minden alkalomra! Az egyszerű alkalmazás segítségével ezek a termékek a természetes körmök lehet egyedileg tervezett és izgalmas újra.

 Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi