A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Gél Lakk
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2016
Gél Lakk Gél Lakk Találja meg az Ön Gél Lakk termékét több mint 389 különböző színben Az Ön kedvenc színéért

Gél Lakk

NAIL-EON UV körömlakk selyem Gél Lakk NAIL-EON UV körömlakk selyem
küldő 3,99 € *
Egy löket-festés paint 8 ml Gél Lakk Egy löket-festés paint 8 ml
2,33 € *
-10%

Kérjük, válassza ki a megfelelő al-kategóriát Gél Lakk:

Gél Körömlakk
UV-bevonat egyesíti a jellemzői körömlakkot és UV színes zselé. A tartós bevonat gél körömlakk és gél alkalmazása egyszerű és edzett, UV-fényben. Hosszú élettartam, és a magas fényű jellemző a körömlakk ebben a kategóriában, egy teljes pecsétje még nagyobb stabilitást biztosít. Gél körömlakk és UV-lakk - kombinációja körömlakkot és UV zselék.
Thermo Gél Lakk
A gél lakk thermo és thermo UV körömlakk színe változó hatás AHA hatások által termelt. Attól függően, hogy a hőmérséklet a köröm színe megváltozik, és egy különböző arc különböző szín játékkal mutatja. Szóval köröm művészet, soha nem unalmas. A színkombinációk, mint a textúrák a gél lakk thermo és thermo színes bevonatok széles választékban elérhetők.
Soak Off Gél Lakk
A körmök, és azoknak, akik egyszerűen csak tetszik, amely az soak off gél lakk és peel off körömlakk tökéletes. A tartós gél lakk a szokásos módon alkalmazni, és edzett. A különleges tulajdonsága ennek a terméknek: attól függően, hogy a vágy, a bevonat is kell húzni könnyen a köröm, köröm Remover a bonyolult tisztítás szinte teljesen megszűnt. Soak off gél lakk és peel off uv körömlakk.
Gél lakk és UV körömlakk a legjobb jellemzőket egyesíti a zselé és a lakk

Majdnem olyan vékony, mint a köröm, és még stabil ahhoz, hogy erősítse a természetes köröm, kínálják az gél lakk és UV-lakk, a különböző változatok. UV-fényben gyors cure kiküszöböli a gyakran bosszantó amikor vár egyébként körömlakk, is csúnya jelöli meg a festék a múlté. A speciális bevonat tart legalább kétszer olyan hosszú, mint a hagyományos körömlakk, gyakran a réteg marad, amíg a köröm nőtte ki magát. A ragyogó fényű emlékeztet a gél körmök, biztosítja a tartósan szép köröm, amelyeket mindig friss újra és nemes.


Mint a gél modell helyzetét is dolgozó nevében UV festékek, több rétegben. A rétegek olyan vékony, mint lehetséges, és külön-külön gyógyítható az UV lámpa alatt. A természetes köröm alkalmazása előtt van a köröm ápolt kutikula szorult vissza, és finoman csiszolt a puffer köröm felületére. Tartani, Nos, az első réteg, amely arra szolgál, mint a többi réteg festék, alapját a köröm lesz leporolta ki és tisztító és zsírtalanító. A bázis kabátot alkalmazott és gyógyítható az UV fény, az izzadás továbbra is a köröm és az gél lakk és UV körömlakk az elfogatóparancs alapjául szolgál. A bevonat lehet alkalmazni attól függően, hogy a kívánt színintezitás egy vagy több rétegben. Az utolsó festék réteg képződik a felső réteg, amely még stabilitás, a karcállóság és a tartós fényt. UV körömlakk problémás köröm, mint a körmök kanál különösen alkalmasak. E nélkül az akril vagy zselés köröm modell kérdések gyakran tart, nagy és tartós eredmények UV zselé bevonatok, azonban sok esetben.


Gél lakk és UV gél lakk állnak rendelkezésre sok színben, Matt és fényes, a rendelkezésre álló egy kevert csillogó részecskéket vagy pehely. Egy különösen vonzó és feltűnő variáció Thermo UV körömlakk, amely megváltoztatja a színét, attól függően, hogy az uralkodó környezeti hőmérséklet, és azt mutatja, a folyamatosan változó színátmenetek. Gyorsan és egyszerűen távolítsa el a körömlakk leválását. Egy tisztább szükséges eltávolítani, a festék rétegek el egyszerűen a kívánságait, mint a vékony bőr.


A Tallózás a nded ajánlat a mi széles körű gél lakk és UV körömlakk mindig új és meglepő köröm design. Termékeink MMA (metil metakrilát) és kiválóan alkalmas érzékeny egyének.

 Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi