A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / 3 az 1-ben Gél Lakk
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
3 az 1-ben Gél Lakk 3 az 1-ben Gél Lakk Találja meg az Ön 3 az 1-ben Gél Lakk termékét több mint 403 különböző színben Az Ön kedvenc színéért

3 az 1-ben Gél Lakk

UV matt fedőfesték 3 az 1-ben Gél Lakk UV matt fedőfesték
küldő 2,99 € *
NAIL-EON UV körömlakk selyem 3 az 1-ben Gél Lakk NAIL-EON UV körömlakk selyem
küldő 2,02 € *
Egy löket-festés paint 8 ml 3 az 1-ben Gél Lakk Egy löket-festés paint 8 ml
küldő 1,84 € *
Nightshine por pasztell 3 az 1-ben Gél Lakk Nightshine por pasztell
küldő 1,89 € *
NAIL-EON Soak Off Gél Lakk Metál 3 az 1-ben Gél Lakk NAIL-EON Soak Off Gél Lakk Metál
küldő 2,82 € *
NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN 3 az 1-ben Gél Lakk NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN
küldő 2,40 € *
nded prémium UV körömlakk neon 3 az 1-ben Gél Lakk nded prémium UV körömlakk neon
küldő 4,53 € *
NAIL-EON UV körömlakk neon 3 az 1-ben Gél Lakk NAIL-EON UV körömlakk neon
küldő 3,38 € *
NAIL-EON UV csillámos körömlakk 3 az 1-ben Gél Lakk NAIL-EON UV csillámos körömlakk
küldő 2,39 € *

Kérjük, válassza ki a megfelelő al-kategóriát 3 az 1-ben Gél Lakk:

Gél Körömlakk
UV-bevonat egyesíti a jellemzői körömlakkot és UV színes zselé. A tartós bevonat gél körömlakk és gél alkalmazása egyszerű és edzett, UV-fényben. Hosszú élettartam, és a magas fényű jellemző a körömlakk ebben a kategóriában, egy teljes pecsétje még nagyobb stabilitást biztosít. Gél körömlakk és UV-lakk - kombinációja körömlakkot és UV zselék.
Thermo Gél Lakk
A gél lakk thermo és thermo UV körömlakk színe változó hatás AHA hatások által termelt. Attól függően, hogy a hőmérséklet a köröm színe megváltozik, és egy különböző arc különböző szín játékkal mutatja. Szóval köröm művészet, soha nem unalmas. A színkombinációk, mint a textúrák a gél lakk thermo és thermo színes bevonatok széles választékban elérhetők.
Soak Off Gél Lakk
A körmök, és azoknak, akik egyszer?en csak tetszik, amely az soak off gél lakk és peel off körömlakk tökéletes. A tartós gél lakk a szokásos módon alkalmazni, és edzett. A különleges tulajdonsága ennek a terméknek: attól függ?en, hogy a vágy, a bevonat is kell húzni könnyen a köröm, köröm Remover a bonyolult tisztítás szinte teljesen megsz?nt. Soak off gél lakk és peel off uv körömlakk.
3 az 1-ben Gél Lakk és UV körömlakk a legjobb jellemz?ket egyesíti a zselé és a lakk
Majdnem olyan vékony, mint a körömlakk, és még stabil ahhoz, hogy erősítse a természetes köröm, majd áztassa-off 3 az 1-ben Gél Lakk LED UV körömlakk különböző változatban kínált. UV-fényben gyors cure kiküszöböli a gyakran bosszantó amikor vár egyébként körömlakk, is csúnya jelöli meg a festék a múlté. A különleges festési tart legalább kétszer olyan hosszú, mint a hagyományos körömlakk, gyakran a réteg marad, amíg a köröm nőtte ki magát. A ragyogó fényű emlékeztet a gél körmök, tartósan szép köröm, amelyeket mindig friss újra és nemes biztosítja.


Mint a gél modell helyzetét dolgozott nevében soak-off 3 az 1-ben Gél Lakk UV-bevonatok több rétegben. A rétegek olyan vékony, mint lehetséges, és külön-külön gyógyítható az UV lámpa alatt. A természetes köröm alkalmazása előtt, a köröm ápolt kutikula szorult vissza, és finoman csiszolt a Nageoberfläche, a puffer. Tartani, Nos, az első réteg, amely arra szolgál, mint a többi réteg festék, alapját a köröm lesz leporolta ki és tisztító és zsírtalanító. A bázis kabátot alkalmazott és gyógyítható az UV fény, az izzadás továbbra is a köröm és az UV körömlakk az elfogatóparancs alapjául szolgál.

 

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi