A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Flüssigkeiten / Reinigung, Desinfektion & Entfernung
nded köröm tisztább enyhe - köröm tisztább lágy, gyengéd tisztítására
Az illusztráció eltérhet
Részletek
+

Mint egy speciális tisztítófolyadék a természetes köröm a nded köröm tisztább tartozik az enyhe - Nail Cleaner lágy feltétlenül a köröm kiegészítők. 70% izopropil-alkohol olyan fertőtlenítő hatást, így nem csak a tisztító, hanem a higiéniai mindenkor figyelembe kell venni. A Cleaner használják zsírtalanítására és tisztítására a körömlemez festés előtt, vagy mielőtt a köröm modellezés.

Egy másik alkalmazás számára a köröm tisztább Kategória tisztítására, fertőtlenítésére és eltávolítása nded során is Gelmodellage. A kapott kikeményítése után a gél rétegek ragacsos réteg könnyen eltávolítható, és teljesen a köröm tisztább. Ez biztosítja, hogy a következő réteg tartja biztonságosnak. Továbbá, akril, üvegszál és körömlakk lehet eltávolítani a folyadék könnyen. Alkalmazásához az nded felvisszük egy köröm tisztább Zellette, a szeget letöröltük impregnált Zellette, amíg még az utolsó maradékai festék vagy zsírt távol a köröm. A makacs lerakódások a köröm felületén is átitatódik a porszívó. Attól függően, hogy a köröm Cleaner puha alkalmazott magán- vagy szakmai területen, különböző kiszerelésben 100-5000 ml állnak rendelkezésre. Palackok töltésére is rendelkezésre áll a boltban! NDED köröm Cleaner Enyhe - Premium Nail-Cleaner Soft 70% izopropil-alkohol a köröm modellezési, manikűr és pedikűr.

Visszajelzés
+
Összes értékelés
5
Áttekintés
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi