A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Flüssigkeiten / Reinigung, Desinfektion & Entfernung
nded köröm tisztább a citrus enyhe - szelíd természetes köröm tisztítás
Az illusztráció eltérhet
Részletek
+

30% izopropil-alkoholt tartalmazó nded köröm tisztább Citrus enyhe - Nail Cleaner Citrus puha biztosítása érdekében, hogy a folyadék nem csak tisztítja, hanem fertőtleníti, citrus illat biztosít egy kellemes klíma az alkalmazás. A Nail Cleaner alkalmas minden lépést köröm és köröm modellezési és megteremti a legjobb feltételeket a tartós és fényes köröm alkotásait.

köröm tisztább fontos, hogy ne csak a tisztítás a köröm, például mielőtt a körömlakk vagy modellező anyag. Alatt is Gelmodellage a köröm tisztább jó munkát végez. Így a izzadás fordul elő, hogy kikeményedése alatt a gél rétegek könnyen és alaposan eltávolítjuk. A tiszta felület mindig feltétele a következő réteg tökéletesen tapad. Az enyhe és így kifejezetten alkalmas a természetes köröm tisztább alkalmazzák a Zellette, ez aztán megtörölte amíg át a köröm, amíg az megfelel a követelményeknek a tisztaság és a zsírt. Makacs gél vagy üvegszálas marad lejön könnyen, amikor a körömlemez áztatjuk. A köröm szalon nagy mennyiségű folyadékok tisztítására, fertőtlenítésére és a távolság a különböző munkára van szükség, ezért fennáll annak a nded köröm tisztább Citrus enyhe három tartály-méretekben 100-tól 5000 ml-re. Matching palackok töltésére, és eltávolítjuk a tisztító is itt álló üzlet. NDED Köröm tisztító Citrus Mild - Premium Nail-Cleaner Citrus-Soft profilos Gelschwitzschichtenentferner köröm modellezés, manikűr és pedikűr.

Visszajelzés
+
Összes értékelés
5
Áttekintés
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi