A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Flüssigkeiten / Reinigung, Desinfektion & Entfernung
NDED Higiéniai Spray 70% - Premium Hygiene Spray köröm modellezési és manikűr
Az illusztráció eltérhet
Részletek
+

A nded Hygiene Spray használata kézmosásra és felületek, amíg nem kap a nyílt sebek. Hasonló készítmények képezik az alapját engedélyezett fertőtlenítőszerek.

Ez a köröm design termék nem igazolt, mivel nem lehet aszeptikus körülmények, hanem cselekszik, mint olyat. Annak érdekében, hogy a higiéniai színvonal minden regisztrált köröm szalon, rámutatunk, hogy fertőtlenítőszerek kizárólag akkor lehet átcsoportosítani saját felhasználásra, a viszonteladás céljából csak aszeptikus körülmények között.

Amellett, hogy a nded Nagelmodellage Hygiene Spray kínálunk a mi folyadékok tisztítására, fertőtlenítésére + eltávolítás is különböző hitelesített kéz - és felületfertőtlenítő- Hartmann. Azoknál a termékeknél, köröm design fertőtlenítés egyszerűen nézd, hogy az elem szám 4173 30 Bacillol hab, 4175 és 4176 Sterillium klasszikus tiszta és 4178 Bacillol 30 hab hab spray.

Szintén az egészségre terv a szépségszalonban a megfelelő termék. A köröm szalon higiéniai tisztító speciálisan színek nélkül - és az előállított illatanyagok és olaj nélkül, ami a jobb tapadás a köröm tervező rendszerek eredményez, mint a hagyományos tisztítószerek.

Ő is szabad aldehid, amely összehozza jobb kompatibilitást is. Mivel a gyors és szermaradvány-mentes párolgás ebben a köröm design termék optimális tisztább. NDED Higiéniai Spray 70% - Premium Hygiene Spray köröm modellezés, manikűr és pedikűr.

Visszajelzés
+
Összes értékelés
4.871
Áttekintés
5
27
4
4
3
0
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi