A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
Több mint 150 LED gélek
3 év garancia az összes eszközt
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Folyadékok / Körömápolás
Vylet Nails Kalcium Körömápolókhoz

Részletek
+

A kezek és a lábak köröm alapú folyékony választottuk az Ön számára. A Vylet-nails kalcium körömápolás az a Megváltó, a törékeny és repedt körmök. Talán a bánt körül egy hosszú idő, megrázó köröm tippek. A folyadék átkerül az ásványi anyag a kalcium, és képviseli az ideális gyógyír ezek a bajok. Köszönhetően gyártási minőségű köröm szalon olvassa el a professzionális termék-manikűr és pedikűr. Jön-hoz ön egy szép üvegben integrált ecsettel a csavaros kupakkal. Tudod, ami a körömlakk. Rosé, ragyogó bőrápolási termék vékony és könnyen kezelhető. Van egy enyhén áramló bevonat is felvihető a természetes körömre. A körömlemez semmi több van a fény színe, hogy. A Vylet-nails kalcium körömápolás gyors és átlátható kiszárad. A diszkrét fényt majd tükröződik a körmök. Rendszeres alkalmazás a körmök és karmok vissza rugalmas törékeny, repedések és a forgácsolás véget ért. A köröm stabilizátor lehet alkalmazni, mint a gyógyítás. Csak vár után a megrendelés egy nap, és alkalmazása a termék ismét. A következő harmadik nap körömlakk lemosó távolítsa el, és kezdje elölről. Végre ez a két hét. Meg fogja találni a verhetetlen mindig velünk - szórakozást feltárása.

Méretek
+

0.033 Méter (m)
0.032 Méter (m)
0.075 Méter (m)

Pecsét
+

Levegőn száradó

Körömdesign szárítókészülék nélkül: Díszítse a természetes körmöket vagy a műkörmöket technikai eszközök nélkül, az áramellátástól függetlenül. Az ilyen pecséttel jelölt termékek eszközök nélkül, a levegőn száradnak.

Visszajelzés
+

Összes értékelés

3

Áttekintés

5
0
4
0
3
1
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€

nded nemzetközi