A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
Több mint 150 LED gélek
3 év garancia az összes eszközt
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Folyadékok / Körömápolás
Vylet Nails gerincen töltőanyag

Részletek
+

Friss a gyárból bemutatjuk Önnek a Vylet 3 Az 1-ben mély barázda töltőanyag körmök. Ez a speciális folyadék előnyeit azonnal érezni. Manapság, mindent meg kell menni gyorsan és azért, mert a gondoskodni kell Köröm, csak jobb nem túl rövid. A ridge töltőanyag egy speciális Termék. Ő egyesíti több tulajdonságok, és rábeszélte, hogy Lehet. Kapni fog egy alapréteg, egy mély barázda töltőanyag és egy körömlakk splinter pajzs tartalmazó 15 ml űrtartalmú palackban. Mentés értékes idő a kérelmet, mert most szüksége nem három igen Műköröm termékek több egymás mellett az asztalon. Előre, hogy ez Cikk a mi nagy választékban. Egy másik különlegessége, hogy hogy a Groove töltőanyag van egy világos következetesség. Ellentétben a Ez most a szabvány, kiegyensúlyozó fehéres, roséfarbenen bevonatok világos, vagy más módon kifejezett átlátszó ragyogott, mint a lakk. Használata Akkor neki, mint az elszíneződés, színes bevonatot, vagy az azonos alkalmazásakor elleni védelem Akkor csúnya gerincek a köröm ki. Ha a ki termesztett Átmenet már nem jól néz ki, a köröm és a köröm, modellezés, majd helyezze a töltés festék is. Színes lakk Kap egy tökéletes alkalmazása révén az 1-3 a festék a körmök Pajzs és szépen csillogó szilánk. Gyors-val egy Száradási időt koronás. Vásárlás a szíved tartalmát, és előnyös a mesés érték pénzért.

Méretek
+

0.033 Méter (m)
0.033 Méter (m)
0.067 Méter (m)

Pecsét
+

Levegőn száradó

Körömdesign szárítókészülék nélkül: Díszítse a természetes körmöket vagy a műkörmöket technikai eszközök nélkül, az áramellátástól függetlenül. Az ilyen pecséttel jelölt termékek eszközök nélkül, a levegőn száradnak.

Visszajelzés
+

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€

nded nemzetközi