A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
Több mint 150 LED gélek
3 év garancia az összes eszközt
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Folyadékok / Körömápolás
A köröm edző segít a vékony és törékeny körmök

Részletek
+

És hány mások szenvednek, a természetes köröm törékeny és vékony? Akkor kell alkalmazni a NDED ujj köröm Edző a köröm végére. Nem számít, hogy kell alkalmazni a NDED köröm edző, csak mint egy köröm lengyel vagy a bázis kabátot. Trim és formálódjon a köröm először homokkal lap-fájl, és megszabadulni őket a bejelentés. A veszteségek kompenzálására a nedvesség a törékeny körmök, köröm olaj masszírozta. Ez lehet könnyen nyomja vissza a körömágyat, egy UV. Javasoljuk, hogy tegyen egy megnyugtató köröm és a kezét a fürdő. Ezt követően hordod a köröm edző, amely biztosítja, hogy megvédje a körömlemez. A körmök nagyon vékony, akkor lehet alkalmazni, a második réteg. Lehetővé teszi, hogy megkeményedik, valamint a két réteg. Azt ajánljuk, hogy ismételje meg a műveletet, rendszeres időközönként. Ne feledje, hogy távolítsa el mindig a régi köröm edző réteg az acetonmentes körömlakklemosó, mielőtt alkalmazná az új kabát. Az Ön kívánságait festhet egy lakk közvetlenül a utána a körmök. Teljesen gyógyítására a festék után hagyja, hogy a köröm edző-hoz erősít újra alkalmazni. Sajnáljuk, de van a lágy és törékeny körmök ne várjon tovább, és is hasznot egy ujj köröm ápolása, köröm stúdió-minőségű hang, ki a különböző folyadékok. Nézd meg magad, és hogy mi ujj köröm edző alacsony áron.

Pecsét
+

Levegőn száradó

Körömdesign szárítókészülék nélkül: Díszítse a természetes körmöket vagy a műkörmöket technikai eszközök nélkül, az áramellátástól függetlenül. Az ilyen pecséttel jelölt termékek eszközök nélkül, a levegőn száradnak.

Visszajelzés
+

Összes értékelés

4.4286

Áttekintés

5
5
4
1
3
0
2
1
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€

nded nemzetközi