A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
Több mint 150 LED gélek
3 év garancia az összes eszközt
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Folyadékok / Körömápolás
nded Kalcium ellátás

Részletek
+

Sok Keresek ápolt körmök, és van ugyanaz probléma, mint sokan mások, hogy a körmök nincs stabilitás. Csinál valamit, hanem a szép és ápolt kezek és szép körmök. A mindennapi stressz a kéz és a körmök ki vannak téve, a szögek elveszti stabilitását, és így könny, letörnek és splinter. Különböző külső hatások válnak, porózus és törékeny. De nem tartozik, és a megfelelő ellátás is gyorsan és egyszerűen, hogy a leadott. Ehhez ismernünk kell, csak mi folyadékok szükség, hogy a köröm. Manikűr kell természetesen, ha azt szeretné, hogy sikítani. Miután a köröm megfelelően fenn kell tartani. nded kalcium gondjainkra is tökéletesen alkalmas, hogy a törékeny körmök a fontos tápanyag kalcium. Az aktív összetevő, a törékeny körmöket rugalmas biztonsági másolatot, és megakadályozza a könnyezés fel, szakítás, vagy a Splitterns kockázatát. Egy palack 15 ml kefe a köröm kap a tápláló ellátást. A kefével lehet alkalmazni az ellátást, egyszerűen-hoz növel-a természetes köröm, mint a körömlakk, természetes. A legmagasabb minőségű termékeket kínálunk. Bízhat tapasztalataink gyártójaként feltétel nélkül. Már nem a kétségbeesés és a körmök, ha, törékeny vagy sérülékeny, és tartja fenn, hogy a kalcium.

Méretek
+

0.033 Méter (m)
0.019 Méter (m)
0.075 Méter (m)

Pecsét
+

Levegőn száradó

Körömdesign szárítókészülék nélkül: Díszítse a természetes körmöket vagy a műkörmöket technikai eszközök nélkül, az áramellátástól függetlenül. Az ilyen pecséttel jelölt termékek eszközök nélkül, a levegőn száradnak.

Visszajelzés
+

Összes értékelés

4.7273

Áttekintés

5
9
4
1
3
1
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€

nded nemzetközi