A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
Több mint 150 LED gélek
3 év garancia az összes eszközt
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Folyadékok / Körömápolás
NDED Gerincen Töltőanyag

Részletek
+

Friss a gyárból bemutatjuk Önnek a NDED 3 in 1 mélyhornyú töltőanyag. Azonnal érezni fogja a speciális folyadék előnyeit. Manapság mindent meg kell menni gyorsan és gondozása a körmök kell, inkább, hogy ne csak jönni. A ridge töltőanyag egy speciális termék. Ő egyesíti több tulajdonságok, és kápráztatja el a tudását. Ön kap a bázis kabátot, egy mély barázda töltőanyag, és a körömlakk, anti-repesz tartalmazó 15 ml űrtartalmú palackban. Értékes időt a kérelmet, mert most szükség több egymás mellett igen nem három szög termékek az asztalon. Várom, hogy ez a cikk a széles Termékpalettánk. Egy másik különlegessége, hogy a Groove töltőanyag egyértelmű, összhangot. Ellentétben a hagyományos, kiegyensúlyozott fehéres roséfarbenen festékek jelenleg más szóval átlátható, ragyogott, mint a lakk. Használni, mint védelem ellen elszíneződés, színes bevonatok alkalmazásakor vagy kompenzálja a természetes köröm csúnya hornyok. Amikor végre felnőtt átmenet már nem jól néz ki, a köröm és a köröm, modellezés, akkor is használhatja a teljes festék. Színes lakkozott körmei kap egy tökéletes splitter védelem alkalmazása során a 3 in 1 festék, és szépen csillog. A tetejére egy gyors száradási időt. Vásárlás a szíved tartalmát, és előnyös a hihetetlen érték pénzért.

Méretek
+

0.033 Méter (m)
0.03 Méter (m)
0.077 Méter (m)

Pecsét
+

Levegőn száradó

Körömdesign szárítókészülék nélkül: Díszítse a természetes körmöket vagy a műkörmöket technikai eszközök nélkül, az áramellátástól függetlenül. Az ilyen pecséttel jelölt termékek eszközök nélkül, a levegőn száradnak.

Visszajelzés
+

Összes értékelés

4.2778

Áttekintés

5
6
4
11
3
2
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€

nded nemzetközi