A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
Több mint 150 LED gélek
3 év garancia az összes eszközt
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Folyadékok / Előkészítés és befejezés
Vylet Nails Tipp turmixgép

Részletek
+

Nail design ágazatban, amely megkönnyíti egy új létesítmény art köröm tippek, alapvető folyadék a Vylet-nails tip blender. Ő is egy professzionális termék, amely lehetővé teszi, hogy a természetes köröm és a Tanács közötti átmenetek sokkal könnyebb, és hogy fájlokat erőltetés nélkül. Közvetlen a gyártótól, és a legjobb minőségű, ezek a cikkek a kategóriából megvásárolhatja előkészítése és befejezni velünk. A Blender Vylet-nails tip használata, és a tökéletes végeredmény érdekében végül továbbítja. Időt takaríthat meg a bejelentés munka lényegesen rövidebb, és a bejelentések csökkenteni lehet még a kiváló termék használatát. A alkalmazás könnyű elérni. A természetes körmök a szokásos módon készítsünk, és állítsa be a saját köröm tippek. Után ragadt a kiterjesztések és azok a kívánt hosszra vágott, először kissé durva felület átmenet csúcsán. Akkor kell alkalmazni a Blender takarékosan ott. Ő egy kissé eltérő, a mesterséges köröm ezen a ponton. Ezért várjon egy pillanatot, és hagyja, hogy áztassa a textúra. Használata-nem túl sok, mert hogy egyébként hátrányosan befolyásolhatja a minta helyét. Most a bejelentés az art-köröm átmenet. 15 ml van egy kéznél levő, a Fekete kefe üveg üvegből készült. Példát, és a munka gyorsabb és fáradságmentes kiváló minőségű termékek a legkedvezobb áron!

Méretek
+

0.034 Méter (m)
0.035 Méter (m)
0.029 Méter (m)

Pecsét
+

Levegőn száradó

Körömdesign szárítókészülék nélkül: Díszítse a természetes körmöket vagy a műkörmöket technikai eszközök nélkül, az áramellátástól függetlenül. Az ilyen pecséttel jelölt termékek eszközök nélkül, a levegőn száradnak.

Visszajelzés
+

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€

nded nemzetközi