A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
Több mint 150 LED gélek
3 év garancia az összes eszközt
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Folyadékok / Előkészítés és befejezés
Vylet Nails Különleges fókavadász

Részletek
+

Ön már hosszú ideje keresi a tökéletes szigetelést és a köröm? Ezután váltak most végül találni, mert a Vylet-nails-Spezialversiegeler lehetővé teszi, hogy nem csak, hogy a körmök fényét, de ez is egy jó védelem az összes Nageldesignmodellagen és Nailarten. A szokásos kezdve a gyékényfonás, a körmöd. Végre a teljes köröm modellezés, meg kell választani a jobb köröm tippek, a következő lépés, és a ragasztó. Ezután vágott, és fájlba őket a kívánt hosszúságú és alakú. Simítás művészet és természetes köröm és alapminta épület réteg közötti átmenet. Lehetővé teszi, hogy mindkét réteg alatt a fény egységet gyógyítására megkeményedik. Még olyan szép nail art gyülekezik a körmök a mi glettelő anyagok alkalmazása előtt. A végén ilyen folyadékok, mint a Spezialversiegeler a tökéletes sorozat Vylet-nails védelme helyzetét a modell és a nail art. Viselje, mint a körömlakk, és kabát a köröm is. Azt ajánljuk, hogy a két rétegű, és hagyja, hogy minden száraz. Ily módon, a köröm, hogy 100 % védett. Kikeményedés után, távolítsa el a réteg a verejték egy tisztább. Ne várjon tovább és válassza ki a minőségi Spezialversiegeler a tartomány előkészítése és befejezni.

Méretek
+

0.033 Méter (m)
0.032 Méter (m)
0.078 Méter (m)

Pecsét
+

Levegőn száradó

Körömdesign szárítókészülék nélkül: Díszítse a természetes körmöket vagy a műkörmöket technikai eszközök nélkül, az áramellátástól függetlenül. Az ilyen pecséttel jelölt termékek eszközök nélkül, a levegőn száradnak.

Visszajelzés
+

Összes értékelés

4.8

Áttekintés

5
4
4
1
3
0
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€

nded nemzetközi