A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
Több mint 150 LED gélek
3 év garancia az összes eszközt
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Folyadékok / Előkészítés és befejezés
Vylet-Nails Körömbőr eltávolító

Részletek
+

A körömágyat gyakran repedt, törékeny, vastag, vagy nagyon jól? Vylet-nails termék sorozat bemutatjuk a hatékony, és ezzel nagyon tápláló lemosó zavaró cuticles a manikűr és pedikűr is itt. Ez a kifinomult folyadék a Vylet-nails Körömbőr eltávolító mandula olajjal. Ő nem hiányzik a saját előkészítését és befejezni. Persze csak a legmagasabb minőségű anyagok kerülnek felhasználásra a köröm. Biztos lehet benne, hogy a természetes köröm kap extra ellátást a termékeinket. Először is azt mondja, még hogy a bemutatott kutikula eltávolító megszünteti a nem a körömágyat, de lágyítja a kanos, és a felesleges is. Az eltávolító vonatkoznak. Után egy rövid szárítási idő gondosan vissza az oldott bőr, a köröm, rózsafa pálcika vagy UV. Kérjük sosem vágja egy pár olló! Az egyszerű, fekete üveg van felfegyverez-val egy ecset. Ez megkönnyíti a pontos alkalmazás az adott területeken. Az üveg ecsettel tele van ebben a fázisban 15 ml. A szép logo befejezi a stílusos megjelenés, és teszi az üveg a catcher. Praktikus és helytakarékos tárolhatja a Bútorszállító make-up táskájában. Ne habozzon, és nézz körül, mint mi. Itt a zene, a szórakozás és az ár-teljesítmény hatalmas.

Méretek
+

0.033 Méter (m)
0.032 Méter (m)
0.075 Méter (m)

Pecsét
+

Levegőn száradó

Körömdesign szárítókészülék nélkül: Díszítse a természetes körmöket vagy a műkörmöket technikai eszközök nélkül, az áramellátástól függetlenül. Az ilyen pecséttel jelölt termékek eszközök nélkül, a levegőn száradnak.

Visszajelzés
+

Összes értékelés

5

Áttekintés

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€

nded nemzetközi