A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
Több mint 150 LED gélek
3 év garancia az összes eszközt
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Folyadékok / Előkészítés és befejezés
Primer az ultra savmentes bond köröm elkészítése

Részletek
+

A fő eszközök előkészítése és a Befejezés, valamint a modellezés magát mindig elég raktáron kell a szakmai köröm szalonokban.

A primer, a legtöbb általánosan használt folyadékok a köröm design biztosan hallott. Alapozó és ultra bond degrease, és tisztítsa meg a köröm por és piszok.

A folyadék biztosítja, hogy a modell helyét anyag erősen és folyamatosan csatlakozik a köröm felületét.

Az anyag alkalmazása után a kezében tisztítani, eltávolítja a körömágyat, és a köröm iktatott formájában. A sav-free ultra bond primer biztosít egy kiváló tapadó megerősítése, a természetes és az akril vagy zselés köröm között.

A nded alapozó minden modell helymeghatározó rendszerek és minden típusú köröm alkalmas. A használt Mennyiség palackozzák, mint szükséges, megfelelő konténerek állnak rendelkezésre a nded boltban.


Pecsét
+

Levegőn száradó

Körömdesign szárítókészülék nélkül: Díszítse a természetes körmöket vagy a műkörmöket technikai eszközök nélkül, az áramellátástól függetlenül. Az ilyen pecséttel jelölt termékek eszközök nélkül, a levegőn száradnak.

Visszajelzés
+

Összes értékelés

5

Áttekintés

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€

nded nemzetközi