A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Folyadékok / El?készítés és befejezés
Óvatosan lazítani a körömágyat Körömbőr eltávolító
Az illusztráció eltérhet
Részletek
+

A kutikula egy fontos része a körmök. A körmöket, megakadályozza Baktériumok. A kutikula is fenn kell tartani. Egy szép megjelenés Kézzel jól, másrészt, a kutikula vághat, ha nem állnak fenn lesz.

Az egyik legfontosabb lépés a manikűr, a felkészülés egy köröm a eltávolítása a kutikula. Cuticles soha nem kell vágni vagy kell vágni. A manikűr, valamint a Modellezés köröm egy csomó különböző folyadékok elkészítése és fejezzük be a szükséges.

A nded segítségével, a kutikula Körömbőr eltávolító hogy távolítsa el puha és kíméletes módja. A kifejezés Remover is bosszantó. Valójában a folyadék nem távolítja el a körömágyat Ez lágyítja a őket. Ennek eredményeként a kutikula lehet nyomni könnyen vissza és felesleges bőr darab jön jobban.

A körömágyat kell gondosan rózsafa botok lelökte is. Ez lehet nem bruttó eljárni, hiszen különben fájdalmas sérülést, a Köröm bőr fordulhat elő. Óvatosan a felesleges cuticles lehet egy puha kendővel eltávolítható.

Kihasználják a sok éves Gyártó tapasztalat, amivel mi legmagasabb minőségi termékeink garancia. A szükséges gondossággal a körömágyat, és kihasználni a barátságos és tápláló kutikula eltávolító a tökéletes és elegáns megjelenés a Kezét.

Pecsét
+
Visszajelzés
+
Összes értékelés
4.4444
Áttekintés
5
12
4
3
3
2
2
1
1
0
5
Good!
Idő:21:15
Dátum:21.01.2016
Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi