A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
Több mint 150 LED gélek
3 év garancia az összes eszközt
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Folyadékok / Előkészítés és befejezés
NDED Köröm speciális tömítő

Részletek
+

Biztos, de is love, hogy lemond a modellezett és festett köröm csúnya karcolások és határozzák meg a köröm, hogy elveszíti, már néhány nap múlva, vagy? Az ilyen problémák megelőzése érdekében javasoljuk, hogy használja a szállítás Siegelers NDED köröm különleges. Ez a folyadék, a pecsét a kész köröm egyszerű módon. A köröm egyénileg kezelni, és összhangba kerüljenek a kívánt hosszúságú és alakú. Nem számít, hogy Ön akar-hoz sajtó alá helyez, a természet, vagy a mesterséges körmök. Után a körmök és a puffer van csiszolt, modell egy bevon légtelenítés gél először, majd egy réteg a gél struktúra. Hagyja, hogy külön-külön mindkét zselé réteg megkeményedik. A verejték réteg magával egy tisztább után az épület gél és sima fájl, ha szükséges, kisebb szabálytalanságokat. A következő lépésben a kedvenc színes zselé vagy a körömlakk, és bele egy divatos nail art mindig nedvesen. Miután mindent megfelelően szárítva, a Spezialversiegeler, mint a körömlakk is alkalmazhat. A minőségi Nagelversiegeler megfelel az elvárásoknak, akkor akkor nem kell várni tovább, és számos megrendelésből ez ugyanaz előkészítése és finsh alacsony áron.

Pecsét
+

Levegőn száradó

Körömdesign szárítókészülék nélkül: Díszítse a természetes körmöket vagy a műkörmöket technikai eszközök nélkül, az áramellátástól függetlenül. Az ilyen pecséttel jelölt termékek eszközök nélkül, a levegőn száradnak.

Visszajelzés
+

Összes értékelés

3.9474

Áttekintés

5
6
4
9
3
2
2
1
1
1

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€

nded nemzetközi