A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
Több mint 150 LED gélek
3 év garancia az összes eszközt
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Folyadékok / Előkészítés és befejezés
NDED előkészítő folyadék

Részletek
+

NDED primer a tökéletes alapot a későbbi körmök. Ez a folyadék a természetes köröm és az összes közös köröm design rendszerek tartós és stabil kapcsolatot biztosít. Sok ügyfél van vékony, törékeny, törékeny, olajos körmök, vagy hivatásszerűen foglalkozik a víz kell. A megfelelő alkalmazás a lehet-all és a végén előkészítése és befejezni a köröm emelő-ingyenes kezelések. Indítsa el a tisztítási a köröm, és fertőtleníteniük. Most érdekel gondosan, hogy a körömágyat. Kissé durva, a köröm. Szerintem is a sarkokban. Ha a köröm kandallókeret, távolítsa el még a bejelentés. Áztassa egy Zellette, tisztább, és tisztítsa meg a köröm újra. Akkor mi a primer takarékosan alkalmazni, a tiszta és száraz köröm kefével. A rendkívül hatékony tapadás szervező rendkívül gazdaságos, így a feldolgozás, nagyon kényelmes és gazdaságos. Ez nagyon jól terjedhetnek. Azonban, akkor biztos alkalmazásakor a kefével, hogy a minta a bőr jön, vagy végső soron még fel egy meghatározott csúcsa eltávolítják. Majd a gél/akril/üvegszálas hegyét későbbi tört. Most továbbra is a szokásos módon további feldolgozási lépés. Tartalom: 15 ml, vagy 4000 ml. rögzített stop és szórnak többé - meggyőzni magad!

Pecsét
+

Levegőn száradó

Körömdesign szárítókészülék nélkül: Díszítse a természetes körmöket vagy a műkörmöket technikai eszközök nélkül, az áramellátástól függetlenül. Az ilyen pecséttel jelölt termékek eszközök nélkül, a levegőn száradnak.

Visszajelzés
+

Összes értékelés

4.6014

Áttekintés

5
92
4
39
3
5
2
2
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€

nded nemzetközi