A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
Több mint 150 LED gélek
3 év garancia az összes eszközt
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Folyadékok / Előkészítés és befejezés
A base-coat megakadályozza, hogy a sárgás a köröm körömlakk

Részletek
+

A lakk NDED alapréteg ideális egy alap minden körömlakk. Túl gyors lövedék körömlakk végül tartozik a múltban, mert a körömlakk hosszú megállás garantálja a termék. Mivel nincs formaldehid, toluol, gyanta, akrilát és illatanyagokat is vagy tartósítószereket tartalmazza, ez a cikk is nagyon jó az érzékeny és törékeny körmök megfelelő. Ez nagyon gyorsan szárad, a természetes körömre. Ezért azt továbbra is közvetlenül a köröm design. Már nincs még elszíneződés a saját körmöd, mert termékünk elszíneződését és a körmök sárgás megelőzése érdekében. Is egy erős piros hang vagy egy neon zöld körömlakk több sem lesz esélyük ellen ez kiváló minőségű alapozót. Az első réteg, köröm nagyon fontos, mert elősegíti az egészséges körmök. Termékünk is használható világos körömlakkot, mert ő is néz ki, szép, és természetesen a köröm. Azok a nők, akik szeretnének egy rögtönzött-ellenálló, megerősített természetes köröm és a hosszan tartó megáll a Nagellackes, kell a termék. A köröm design know-how és sokéves kihasználják, és búcsút elszíneződött, unalmas és törékeny körmök. Folyadékok előkészítése és a Befejezés az ágazatban a bázis kabátot az abszolút kell - a piacon. A termék áll rendelkezésre, a kereslet, 15 ml-es és 4000 ml térfogatú.

Pecsét
+

Levegőn száradó

Körömdesign szárítókészülék nélkül: Díszítse a természetes körmöket vagy a műkörmöket technikai eszközök nélkül, az áramellátástól függetlenül. Az ilyen pecséttel jelölt termékek eszközök nélkül, a levegőn száradnak.

Visszajelzés
+

Összes értékelés

4.5

Áttekintés

5
4
4
4
3
0
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€

nded nemzetközi