A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Eszközök / Ultrahangos tisztító egység
A NAIL-EON ultrahangos tisztító garanciák ragyogó tisztaság
Az illusztráció eltérhet
Részletek
+

Jutunk mindig jó minőségű. Azonban javítottunk a Ultrahangos tisztító az Ön számára. Győződjön meg róla magad, hogy milyen gyorsan és könnyen kapsz, az eszközök, szemüveg, ékszer és még sok más, hogy tiszta. A készülék ki van töltve, sima vízzel. Ez illik, 750 ml-re. A 42,000 Hz gyakorisággal a csendesebb, mint más eszközök. Választhat öt különböző beállításokat, 90, 180, 280, 380, vagy 480 másodperc. A berendezés is napszemüvegek, órák, ékszerek és még CD és DVD vinnyogó tiszta és búzacsíra-mentes továbbá az eszközök néhány percen belül. Akkor tiszta a vágó mellékleteket is óvatosan, és alaposan, akkor lenyűgözött teljesen. A tisztító erő önmagában nem elég a Ultrahangos tisztító készülék, ha tudsz adni egy speciális tisztító koncentrátum a vízbe. Normális esetben ez nem szükséges. Az ultrahangos tisztító tisztítja a kavitáció nevezett fizikai eljárással. Az átlagos három perc is elég, és a téma is nyikorgó tiszta. Egy másik kezelés nem szükséges. A készülék illik bármely íróasztal, és nem kell-e hiányzik. Bármely szabványos konnektorba csatlakoztatható. Persze az eszköz technikailag helyes és megfelel az európai szabványoknak. Az ultrahangos tisztító ihlette. Mint mindig Ön kap a termék a legmagasabb minőségű velünk.

Méretek
+
0.254 Méter (m)
0.177 Méter (m)
0.172 Méter (m)
utasítás
+
A magas tisztítási frekvencia miatt a tisztító folyadék magas frekvenciájú rezgésbe jön, és így a legkisebb szennyezőanyagok is leoldódnak a hozzáférhetetlen helyekről is.
Töltse fel a víztartályt hideg vízzel, adott esetben adjon hozzá tisztító koncentrátumot, állítsa be a szükséges időt, és nyomja meg a BE/KI kapcsológombot. Ekkor a gép megkezdi a tisztítást.


Visszajelzés
+
Összes értékelés
4.8
Áttekintés
5
8
4
2
3
0
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi