A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Geräte / Ultraschallreiniger

Ultraschallreiniger

eszköz sterilizáló Ultraschallreiniger eszköz sterilizáló
11,87 € *
Sterilisatorenkugeln Ultraschallreiniger Sterilisatorenkugeln
11,06 € *
ahd 1000 250ml fertőtlenítőszert Ultraschallreiniger ahd 1000 250ml fertőtlenítőszert
10,11 € *
40,44 € / 1000 ml
ultrahangos tisztító Ultraschallreiniger ultrahangos tisztító
66,95 € *
51,50 € / 1000 g

Nem csak a professzionális kéz- és lábápolás tekintetében kell a legmagasabb színvonalat biztosítani a higiéniát tekintve, hanem az „egyszerű körömszalonban“ is fontos a tisztaság. Sok eszköznek nem csak a felületét kellene megtisztítani, hanem alaposabban, ultrahangos fertőtlenítővel kellene kezelésbe venni. Mert csak így lehet eltávolítani a legkisebb részecskéket, melyek a körömről, műkörömről vagy a bőrről lehullnak. Az Ultrahangos fertőtlenítő berendezések nagyon modern és hatásos módját képviselik a tisztítóberendezéseknek, nagyon halkan és gyorsan dolgoznak, és könnyen helyet találnak még a legkisebb munkaasztalon is. Sok (nem minden) kórokozó, mely fertőzést okozhat a körmön és körömbőrön, az Ultrahangos fertőtlenítővel ártalmatlanná válik. Ez védi az Ön és vendégei egészségét egyaránt. És ezzel a készülékkel szalonjában meggyőzheti vevőit a higiénikus munkamódszereiről, mert ékszerek és szemüveg tisztítására már régóta használnak ultrahangos készülékeket magán háztartásokban is. Mivel a berendezés vízzel működik, agresszív tisztítószerek hozzáadása nélkül, nyugodtan tisztíthatja vele eszközeit és szerszámait, mert a víz nem árt az anyaguknak. Ugyanez érvényes természetesen a hobbi-műkörmösökre.

Készülékeink technikailag kifogástalanok és megfelelnek az európai szabványoknak. A kis készülékek esetén is érvényesek a lépcsőzetes árak - így stúdiójában minden munkaasztalon megéri egy ultrahangos fertőtlenítőt létesíteni. A készülékekre 3 év garanciát vállalunk.


Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€