A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Geräte / Paraffinbad
A paraffin viaszt NAIL-EON beállítása különösen érzékeny bőrre
Az illusztráció eltérhet
Részletek
+

Tartott a köröm szalon nem csak köröm, vagy manikűr, nagy jelentőséggel bír a kéz- és körömápoló ellátás csatolták. Paraffinviasz fürdő egyike a leg--bb népszerű köröm stúdió felszerelés Spa. < BR >< BR > a paraffin viasz NAIL-EON keze gyorsan és fenntartható egy intenzív kezelés. A szett tartalmazza az elektromos paraffinviasz fürdő, két aroma parafintömböket â 400 gramm, tíz Protectorbags a fólia és a két meleg frottír kesztyű. Paraffinviasz fürdő fenntartja, száraz és repedezett bőrt és kitágítja a pórusokat. A későbbi kezelés krémek és testápolók jár a bőr mélyebb rétegeibe. A viasz Kit alkalmas az ellátást a kezek, a lábak és a könyök, hőkezelés növeli a jól-lét, és növeli a bőr rugalmasságát.

Sokoldalú paraffinviasz fürdő szett viasz a következőtől: NAIL-EON a módszer különösen tartós hatás-hoz okoz egy tüneti megkönnyebbülés egészségügyi panaszok, mint például a gyulladás, sportsérülések, ízületi gyulladás és ízületi merevség. A márkák paraffinviasz fürdő szett viasz nail-Eon már 3 év garancia minden eszközök itt a nded online bolt, valamint segít a foglalkozás-terápia és a reuma. a(z) NAIL-EON paraffinviasz fürdő szett + 2x400g paraffinviasz és kozmetikai kellékek Starter Kit narancs paraffin a kéz, láb, és köröm szalonokban.Méretek
+
0.24 Méter (m)
0.309 Méter (m)
0.175 Méter (m)
utasítás
+

1. lépés: Mossa meg a kezét, és alaposan szárítsa meg. Az ékszereket vegye le, és a ruha ujját tűrje fel. ÚTMUTATÁS: Kérjük, ügyeljen arra, hogy a hővédő rácsozat a készülék alján található.

2. lépés: Ellenőrizze a viasz hőmérsékletét úgy, hogy egy kis viaszt ráken a csuklója belső oldalára.

3. lépés: A kezét enyhén terpesztett ujjakkal engedje bele az edénybe. Majd azonnal, de óvatosan húzza ki a kezét az edényből. A kezén hagyja megszilárdulni a viaszt. A következő bemerítés előtt várjon legalább 3 másodpercet, amíg a viasz megkeményedik. A szilárd paraffin már nem fénylik!

4. lépés: Tetszés szerint ismételje meg többször 3. lépést, de legalább 3 x.  Minél több réteg kerül felhordásra, annál tovább tartja a meleget.

5. lépés: Vegye fel a védőzsákot (Protectorbag), és a kezét 15 percre dugja be a frottírkesztyűbe. Ez jól tartja a meleget.

6. lépés: Vegye le a frottírkesztyűt, és a megkeményedett viaszt szedje le a kezéről a Protectorbag segítségével. ÚTMUTATÁS: Ajánlatos kidobni a megkeményedett viaszt, mivel abban elhalt bőrsejtek találhatók.


Tipp: A paraffinkezelés előtt javasolt egy ápolókrémet  felhordani a bőrre. A hő hatására kinyílnak a bőr pórusai, és az ápolás tökéletesen tud működni. Figyelem: A paraffin szintje az edényben nem haladhatja meg a max. jelzést A láb és a könyök kezeléséhez, kérjük, kövesse az 1-4. lépéseket.Visszajelzés
+
Összes értékelés
4.9
Áttekintés
5
25
4
2
3
0
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi