A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
Több mint 150 LED gélek
3 év garancia az összes eszközt
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Eszközök / Paraffinos kéz fürdő
A paraffin viaszt NAIL-EON beállítása különösen érzékeny bőrre

Részletek
+

A nail-Eon paraffinviasz sor van teljesen a trend. Soha nem volt könnyebb volt, hogy egy privát wellness-oázis Kezdőlap beállítása. A paraffinos kéz fürdő okoz után nem ismétlődő Javulása a bőr textúrája alkalmazás. Alkalmazzák, meleg és Ezért arra ösztönzi a vérkeringést. Bárki, aki szenved a gyulladt ízületek, A hőkezelést követően jelentősen jobban érzi magát. Még az emberek javulása a bőr rugalmasságát, Ismerje meg a gyenge kötőszövet. Ön segítségével fenntartani a jó közérzet érzés sor kéz-, láb- és könyökök. A csatolt köröm szalon egység aromás viasz felmelegszik, amíg folyékony. Meleg paraffin kitágítja a pórusokat, így a csomag, speciális krémek és optimálisan krémek a bőr mélyebb rétegeibe hatol és a Hatása. A bőr száraz, törékeny vagy még cserepes területeken van most a múlté. A nagy készlet a következő eszközöket egy teljes luxus kezelés áll rendelkezésre: egy elektromos köröm design Paraffin fürdő, két blokk a viasz minden 400 g aroma paraffin, tíz Protectorbags fólia, meleg Frotteehandschuh és egy ennivaló Terry boot. A teljes körű pályázati eredmények. Össze a pihentető kezelés széles körű manikűr és pedikűr. Egy Szerepelnek a rovatban használati utasítás. Adunk a készülékek három év garancia. Látod, mi nyújtunk egy exkluzív Teljes körű szolgáltatást. Trust mi éves szakértelem és szoros lépjen kapcsolatba a rajongói bázis, ezen a környéken: a meleg viasz terápia.

Méretek
+

0.363 Méter (m)
0.309 Méter (m)
0.205 Méter (m)

utasítás
+

1. lépés: Mossa meg a kezét, és alaposan szárítsa meg. Az ékszereket vegye le, és a ruha ujját tűrje fel. ÚTMUTATÁS: Kérjük, ügyeljen arra, hogy a hővédő rácsozat a készülék alján található.

2. lépés: Ellenőrizze a viasz hőmérsékletét úgy, hogy egy kis viaszt ráken a csuklója belső oldalára.

3. lépés: A kezét enyhén terpesztett ujjakkal engedje bele az edénybe. Majd azonnal, de óvatosan húzza ki a kezét az edényből. A kezén hagyja megszilárdulni a viaszt. A következő bemerítés előtt várjon legalább 3 másodpercet, amíg a viasz megkeményedik. A szilárd paraffin már nem fénylik!

4. lépés: Tetszés szerint ismételje meg többször 3. lépést, de legalább 3 x.  Minél több réteg kerül felhordásra, annál tovább tartja a meleget.

5. lépés: Vegye fel a védőzsákot (Protectorbag), és a kezét 15 percre dugja be a frottírkesztyűbe. Ez jól tartja a meleget.

6. lépés: Vegye le a frottírkesztyűt, és a megkeményedett viaszt szedje le a kezéről a Protectorbag segítségével. ÚTMUTATÁS: Ajánlatos kidobni a megkeményedett viaszt, mivel abban elhalt bőrsejtek találhatók.


Tipp: A paraffinkezelés előtt javasolt egy ápolókrémet  felhordani a bőrre. A hő hatására kinyílnak a bőr pórusai, és az ápolás tökéletesen tud működni. Figyelem: A paraffin szintje az edényben nem haladhatja meg a max. jelzést A láb és a könyök kezeléséhez, kérjük, kövesse az 1-4. lépéseket.Visszajelzés
+

Összes értékelés

4.9091

Áttekintés

5
20
4
2
3
0
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€

nded nemzetközi