A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Eszközök / Paraffinos kéz fürdő
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Paraffinos kéz fürdő

Nincs is erotikusabb annál, mint egy ápolt nő kéz vékony ujjakkal, fehér bőrrel és nem túl hosszú körömmel. Éppen a körmök és közvetlen környezetük, a körömágy és az ujjhegy az, ami érintésre olyan érzékenyen reagál, a legfinomabb részleteket is érzékelik és ennek megfelelően tapintani, simogatni vagy karmolni tud. Az ujjaknak és a körmöknek különleges ápolásra van szükségük, hogy megőrizzék ezt a szenzibilitást, egészségesek maradjanak, mégis ellenállóak legyenek és a hétköznapokban. A bőr számára ez azt jelenti, hogy bársonyosan puhának és rugalmasnak kell lennie, de nem lehet túl kemény. A köröm számára pedig azt jelenti, hogy nem lehet túl puha, nehogy beszakadjon vagy töredezzen. Azonban a túl kemény körmök sem kellemesek, mert könnyen megrepednek, megkarcolódnak, érdesek lesznek és elveszítik ellenálló-képességüket. A körömnek éppúgy rugalmasnak kell lennie, mint a bőrnek, de nem lehet túl puha.

A körmöt és az őt körülvevő bőrt egyaránt ápolja a parafinos kezelés. A paraffinos kezelés elsősorban problémás köröm számára megfelelő, de az egészséges körömnek is jót tesz. Mert megőrzi a köröm és az őt körülvevő bőr rugalmasságát, ami előfeltétele az egészséges és strapabíró ujjaknak.

A Naileon Paraffin gép közvetlenül a gyártótól származik. Három év garancia van rájuk és minőséget és biztonságot tekintve megfelelnek a legszigorúbb előírásoknak. Oldalainkon megtalálja a hozzátartozó paraffint háromféle kivitelben: rózsa, citrom és barack illatokban.


Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi