A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
Több mint 150 LED gélek
3 év garancia az összes eszközt
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Eszközök / LED CCFL UV lámpa
UV NAIL-EON lámpa cseréje földi - alkatrészek a fény gyógyító egység

Részletek
+

Otthon modell a körmök és gel technológia, és minden fontos köröm tervezési eszközök kéznél van ez? A csak a mi aggódik most, egy kompatibilis NAIL-EON UV lámpa csere padló. Ez véletlenül alkalommal szünetek, akár a fény gyógyító berendezés, készülék nem egy teljesen új köröm szalon kell vásárolnia. A földön a NDED UV lámpa könnyen pótolható, és opcionálisan a színek ezüst vagy fehér tükör objektíveket használnak az eszközben. A talaj is alkalmas eszközök nem tükrözött alsó. A tisztítás után a köröm modellezés, vagy könnyebben csere az UV csövek, egy behúzható padlólap előnye van. Ezenkívül lehetővé teszi a jobb és a könnyebb kezelés a körmöket UV gél. Húzza ki, meg a bokáját, ki a lemezt, de nyomja a lemezt, egyszerűen lábujjak előre kell felvenni. Ilyen a padló mindig ideálisak, fix polcok, az UV-fény egység, a kéz és a láb gyógyítására. Választhatják a fény boltunkban egységet gyógyítására, vagy már van nekünk kell rend mellett a készülék is egyenlő egy visszahelyezés emelet, köröm stúdió-minőségű hangot, és alacsony áron.

Pecsét
+

UV alkalmas

Tökéletesen tartós és ellenálló körmök építése UV zselével és a megfelelő kellékekkel: Az UV zselék számos különböző színben és állagban kaphatók, és 120 másodperc alatt kötnek meg UV-lámpa vagy CCFL (hidegkatódos fluoreszcens) lámpa segítségével. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak az UV zselék használatához.

Visszajelzés
+

Összes értékelés

4.75

Áttekintés

5
3
4
1
3
0
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€

nded nemzetközi