A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Eszközök / LED CCFL UV lámpa
NAIL-EON CCFL lámpa gyógyítására UV LED és gélek
Az illusztráció eltérhet
Részletek
+

Eszközök, például az UV lámpa nail Studio tartalmazza a tisztaság, a higiénia és a megfelelő eszközöket feltétlenül köröm szalon. Ellenkező esetben nincs megfelelő köröm modellezés lehet modell. A csövek, amelyek található lámpák, egy bizonyos idő után kell cserélni. Ez nem csak időigényes, meglehetősen költséges lehet. A NAIL-EON CCFL lámpa a tökéletes alternatíva. A CCFL technológia egy olyan technológia, amelyben egy úgynevezett hidegkatódos cső használják. Ez birtokol egy 30000 óra élettartam. A csere-cső készülék annyira távoli. Amellett, hogy hosszú ő is rendkívül gazdaságos. Mentés 40 %-os teljesítmény szemben a hagyományos UV lámpa-UV lámpával. A különleges dolog a mi NAIL-EON CCFL lámpa az, hogy minden UV zselék és gélek LED is megkeményedik. Ez működik, sokkal hatékonyabban, és megkeményedik a gélek feleannyi idő alatt, mint a hagyományos társaik. De az előfeltétele, hogy a kezét a készülék megfelelően és pontosan a közepén. Annak biztosítása érdekében, hogy gyógyítani kérjük, hogy a hüvelykujj az extra gél. Úgy, hogy a gél tökéletesen gyógyítható, a CCFL cső találhatók szögben, oldalirányban és hátrafelé hajlik a házban. Kérjük, tartsa szem előtt, hogy előmelegítésére a lámpa 90-120 másodpercig, mielőtt az első használata a nap a legjobb eredmények eléréséhez.

A szög a hüvelykujj a CCFL lámpa a gél is lerobbant és nem megfelelően gyógyítható a hüvelykujj. Ezért javasoljuk a hüvelykujj, külön-külön, hogy megkeményedik.
 

Méretek
+
0.16 Méter (m)
0.184 Méter (m)
0.07 Méter (m)
Pecsét
+
utasítás
+
Ebben a fénycsöves szárítókészülékben a hüvelykujjak szárítása külön történik.Visszajelzés
+
Összes értékelés
4.3
Áttekintés
5
6
4
15
3
0
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi