A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Eszközök / LED CCFL UV lámpa
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2016

LED CCFL UV lámpa

LED CCFL UV lámpa, UV Gel fény, fekete fény lámpa köröm technikusok

A kézművesnek jó szerszámra, a művésznek jó eszközre van szüksége, és egy műkörmös is csak a legmegfelelőbb felszereléssel tud jó munkát végezni. Az UV lámpák egy körömszalonból sem hiányozhatnak, mert az UV zselének szüksége van valamennyi időre, hogy megszilárduljon. De az UV lámpákkal ez gyorsabban megy. Csupán két perc alatt elérik UV lámpáink, hogy az UV zselé teljesen megszilárduljon. Ez megspórolja az ügyfeleknek a hosszas várakozást, és kellemesebbé teszi a munkát azáltal, hogy elkerüljük a kötelező szüneteket.

A készülékek veszélytelenek, mert csak a kezelt körmöket kell a viszonylag gyenge UV fény alá tartani. A kis készülékek kifelé jól le vannak árnyékolva, s így semmiféle veszélyt nem jelentenek. Körültekintően állítják őket elő, és megfelelnek minden európai szabványnak. Ezenkívül minden körömstúdió-készülékünkre 3 év garanciát adunk arra az esetre, ha egyszer tönkremennének.

A nagyobb berendezések mellett, melyek elsősorban otthoni illetve körömszalonban történő alkalmazásra alkalmasak, katalógusunkban kicsi, mobil készülékeket is talál, melyeket könnyű szállítani. Választékunkban talál a készülékekhez tartalékizzókat és -csöveket valamint tartalékalapzatot és egy hibalistát, ami a ritkán előforduló komplikációk esetén megkönnyíti a hiba meghatározását és elhárítását.


Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi