A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Eszközök / Elektromos Körömreszelő
Promed de luxe
Az illusztráció eltérhet
Részletek
+

A bejelentés az egyik legfontosabb része a köröm design. Szintén Manikűr és pedikűr olyan feladatok, amelyek megkövetelik bejelentés. A Promed 620 de luxe tökéletes megoldás a professzionális munkát. A készülék "Made in Germany", és úgy tervezték, hogy ideális szintén kezdőknek. Úgy működik, gyors és erős. Köszönhetően kis méretek, azt is fel lehet használni, mint második készülék vagy azt is be lehet venni, amikor meglátogatja ügyfelekkel. Az új jellemzője ez a készülék az univerzális szabályozás, amely meghatározza a sebessége és iránya. A Knop kész csillogó drágakő és egy biztonsági megállót. A biztonsági megálló válik az eszköz automatikusan, ha a sebesség lesz túl gyors, vagy a fájl néző túl nagy nyomást, amikor bejelentés.

Promed 620 de luxe van helytakarékos, új és innovatív design. Ez illeszkedik minden asztalon probléma nélkül. A fehér ügy és csillogó lila kéz mű illeszkedik minden környezetben. Az eszköz tartalmaz egy támogatja a kézi darab. A fájl jön maga az eszköz, kéz darab, kéztörlő, bittartó, nylon kefe, 30 sapkák, hálózati adaptert és egy kézikönyv.

Lesz több mint elégedett a könnyű munka, hogy ez a készülék képes elérni. Hagyja, hogy a Promed 620 meggyőzni, akkor tetszik!

utasítás
+
A kis mérete miatt ez a készülék második készüléknek, vagy otthoni látogatásokhoz alkalmas.


Visszajelzés
+
Összes értékelés
4
Áttekintés
5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi