A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Geräte / Nagelfräser

Nagelfräser

Tartó Nagelfräser Tartó
2,45 € *

A technikai készülékek sokféle munkát meg tudnak könnyíteni. Ez nem csak a háztartásban igaz, hanem a kézművességre és a művészetre is. Úgy, ahogy néha a kézzel készült faszobrokat vagy a fémkorlátokat megcsiszolják, a körmöket is lehet technikai berendezéssel csiszolni. Amikor a legfinomabb munkákról van szó, a Körömstúdió Csiszoló Fréz megfelelően kicsi hozzá. A könnyű készülék használata egyszerű, ugyanis lábpedállal lehet irányítani. A kézi egység ergonómikus kialakítású, jól kézhez áll, és kis súlyának köszönhetően könnyű mozgatni. A Körömstúdió Csiszoló Fréz egyszerűbbé teszi a műköröm hosszadalmas elkészítését, ugyanis gyorsan dolgozik. És egyszerű manikűrre is alkalmas és igény szerint eltávolíthatja vele a körömbőrt, megtisztíthatja a körömágyat, vagy a természetes körmöt szép, egyenletes formába hozhatja vele.

A Naileon, Promed és Xenon gyártók gépei mellett kiváló minőségű tartozékokat is talál oldalainkon. Ugyanúgy kínálunk új kézi egységet a különböző készülékeihez, mint különböző csiszolófejeket és -hengereket, hozzáillő papírt és kedvező árú szetteket profi- vagy kezdő felszerelésébe. Itt mindent megtalál, amire szüksége van műkörme és természetes körme művészi kialakításához. A berendezések felhasználóbarátok és biztonságot és minőséget tekintve megfelelnek az európai szabványnak – ezért három év garanciát tudunk Önnek biztosítani.


Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€