A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
Több mint 150 LED gélek
3 év garancia az összes eszközt
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Eszközök / Asztali fény
A NAIL-EON lámpa munkahely, gazdaságos és könnyű, ugyanakkor

Részletek
+

Tisztaság és a higiénia az első prioritás, Műköröm és köröm divat képes magában foglalja a testmozgás és a megfelelő anyag, valamint a szerszám részére a leg--bb fontos pontokat. Berendezések és a munka könnyű tartalmaz sok köröm szalon minden asztalon. A lámpa a munkapad a legfontosabb eszköz. A Műköröm és a köröm és a jobb megvilágítás elengedhetetlen ahhoz, hogy tökéletesen működik. NAIL-EON lámpa munkahelyi biztosít tökéletes munkafeltételek, és kigyullad, és az utat a gyönyörű modell rétegek. A LED fény a tükröződés-mentes, és alacsony-sugárzás. Fehér fényes LED-technológia expozíciós határértékek, mint csak a nyári időszámítás elérni. Ezért a teljes asztalt is teljesen világít. Lámpák megvan az az előnye, hogy dolgozzanak ki nem hő LED. Ők ezért eleve a körmök, mert nem áll fenn az ég. A köröm stylist és az ügyfelek a lámpa alatt dolgozó számára egyaránt élvezetes. Mivel sem a portól vonzza a lámpa, maga, a tisztító könnyen és nincs negatív hatások. UV zselé nem tud a hiányzó hő megkeményedik. Kínálunk kiváló minőségű termékek, amelyek megfelelnek a magas európai szabvány. Nézd meg magad, és már nem zokon, egy szegény gyújtás-ra-a iskolapad. Hagyjuk könnyű menni a NAIL-EON lámpa munkahelyi.

Méretek
+

0.754 Méter (m)
0.319 Méter (m)
0.068 Méter (m)

utasítás
+

Mivel maga a lámpa nem vonzza a port, a tisztítása egyszerű és nem bonyolult. Ezzel a munkahelyi lámpával az egész munkaasztal teljesen megvilágítható.


Visszajelzés
+

Összes értékelés

4.9167

Áttekintés

5
11
4
1
3
0
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€

nded nemzetközi