A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
Több mint 150 LED gélek
3 év garancia az összes eszközt
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Akril / Akril por
Vylet Nails Studio-Edition Precious Acryl Powder

Részletek
+

Ő kapja a Vylet értékes akril por a a a Akril alapú legújabb fejleményeinek por, amely révén a Ellenállás kiemelkedik. Ez egy nagyon-nagyon finom por, amely a hihetetlenül finom és szép akril köröm biztosít. A por, mint bármely más akril por is rendelkezésre áll, a kereskedelmi forgalomban kapható és velünk Akril-folyadék keverés. Már kis mennyiségű a gazdag és kiváló minőségű értékes akril por gazdag, hogy megfelelő mennyiségű Tömeg, Touch, lehet használni a minta akril köröm. A Keverjük össze a tömeg, még mindig szüksége van egy Acrylliquid, amellett, hogy a por egy különleges üveg, akril, és egy speciális alkalmas Akril ecset. Ha beállította a por és a Acrylliquid az üveg. Keverje össze a kefe, körkörös mozdulatokkal. A kapcsolat egy kis labda, a forma a szélén az üveg ecsettel vegyes akril és ez tesz a köröm. Modell Tömeges azonnal ki, mert az akril nagyon gyorsan keményedik a levegőben. A legmagasabb A minta helyét kell a C alakú ív, ott, ahol a természetes köröm, hogy pont a Műköröm megy át. Ha már modellezett a akril, sajtó alá helyez a más köröm, ugyanezzel az eljárással. A kapcsolat azt javasoljuk, hogy Alkalmazása a tömítőanyag termék formájában a lakk vagy zselé, amely a Köröm védelme, a foltok, karcolástól és más külső hatások és teszi, hogy sokkal tartósabb. Meggyőzni magát, és részesülnek a Tapasztalatok a gyártó.

Pecsét
+

Levegőn száradó

Körömdesign szárítókészülék nélkül: Díszítse a természetes körmöket vagy a műkörmöket technikai eszközök nélkül, az áramellátástól függetlenül. Az ilyen pecséttel jelölt termékek eszközök nélkül, a levegőn száradnak.

utasítás
+

1. lépés: Készítse elő a köröm modellezését

2. lépés: Nedvesítse be az ecsetet akril folyadékkal, és mártsa bele az ecsetet az Ön által kiválasztott festékporba

3. lépés: Az ecset hegyére ráragad az akrilmassza.

4. lépés: Ezt a masszát rá kell helyezni a körömre a francia hegy modellezéséhez

5. lépés: A modellezés folytatásához mindennek száraznak kell lennie.


Tipp: Az akrilmodellt minden lépés után hagyni kell kellően megszáradni


Visszajelzés
+

Összes értékelés

5

Áttekintés

5
11
4
0
3
0
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€

nded nemzetközi