A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Akril / Akril por
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Akril por

Az akril minit alapanyag a festészetből már régóta ismert. Hihetetlenül tartós és stabil, a színek és formák végtelen variációit teszi lehetővé és viszonylag egyszerűen alkalmazható. Akrilból műköröm is kialakítható – a legtöbb körömstúdió akrillal dolgozik, mióta ez az amerikai divat hozzánk is megérkezett. Az akril műkörmöt különösen akkor ajánlják, ha a köröm nagyobb megpróbáltatásoknak van kitéve – mint például hosszú és intenzív gépelés a számítógépen. A zselés műkörömhöz hasonlóan az akrilt is 3-5 hét után át kell tölteni – az intervallum nem tér el.

Weboldalunkon különböző típusú akril port valamint akril körömzselét találhat, melyeket kis és nagy kiszerelésben egyaránt beszerezhet. Áraink privát vendégeink számára ugyanolyan vonzóvá teszik termékeinek, mint körömstúdiók számára, akik hozzájuk képest a nagyobb rendelt mennyiség miatti kedvezőbb árból profitálhatnak. A nagyobb vödrök, üvegek és dobozok nem olyan szépek, de áttölthetőek kisebb tárolókba, melyek esztétikussá teszik munkahelyét a körömstúdióban. Minden nagykiszerelésű tárolóból egyszerű az áttöltés kisebb edényekbe és vissza is lehet őket zárni. Így a termékek hosszabb időszakon át felhasználhatóak. Természetesen az akril műköröm kialakításához kínált termékeink megfelelnek az európai szabványnak – kiváló minőségűek és teljesen ártalmatlanok. 


Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi