A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
Több mint 150 LED gélek
3 év garancia az összes eszközt
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Akril / Akril Folyadékok
Vylet Nails akril folyadék, szagtalan

Részletek
+

Körmök kell a napi stressz gyakran szenvednek. Könny letörnek, chip és megjelenés csúnya. Mindazonáltal szép köröm kell nem marad egy álom. Mesterséges körmök lehet egy jó alternatíva, hogy kinőtték a saját körmök, hogy a kívánt hosszra. Az akril modellezés igényel akril folyadékok. Akril termékeink egy szép modell tökéletes feltételeket nyújt. A Vylet-nails akril folyadék szagtalan, csomagolva 100 ml-re, és tökéletesen harmonizál a köröm design luxus akril por. A fokozott tartósság, különösen a problémás köröm, akril alapozót a Vylet-nails a tökéletes oldat. Akril termékeink hogy hozzon létre egy gyönyörű modell helyre, amelyhez fogja irigyelni mások. Felvonók, vagy sárgás a modellezés végre tartoznak a múltban. Gyönyörű akril köröm szüksége nincs UV, akril por és folyékony keverék keményedik a levegőben. A modellezés, koppintson az ecset, a folyadékot, majd a porrá. Tegyen egy kis mennyiségű por. A folyadék ötvözi a por és a forma egy kis labdát az ecsetet a tetején. Ez a labda a körömre helyezni, és egyenletesen elosztva. Keményedés, követően a körmök fájlt a kívánt formát, és díszíteni, szerint saját választása. Kínálunk Önnek a legjobb minőségű termékeinket. Trust tapasztalataink a gyártó.

Méretek
+

0.04 Méter (m)
0.034 Méter (m)
0.103 Méter (m)

Pecsét
+

Levegőn száradó

Körömdesign szárítókészülék nélkül: Díszítse a természetes körmöket vagy a műkörmöket technikai eszközök nélkül, az áramellátástól függetlenül. Az ilyen pecséttel jelölt termékek eszközök nélkül, a levegőn száradnak.

Visszajelzés
+

Összes értékelés

3.8

Áttekintés

5
1
4
3
3
1
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€

nded nemzetközi